maandag 19 april 2010

architect in de Kavelwinkel in Almere

Op zaterdag 24 april ben ik tussen 10.00 en 17.00 aanwezig in de Kavelwinkel in het stadhuis van Almere. Je kunt me vragen stellen over mijn werkwijze, de rol en meerwaarde van de architect bij het laten bouwen van een eigen huis en over de unieke prijsgarantie op de bouwsom bij het definitief ontwerp. En natuurlijk mag je ook vragen stellen over architectuur en hoe het nu moet met juist jouw kavel. Dit alles geheel gratis en vrijblijvend! Tot dan

Labels: , ,

donderdag 29 januari 2009

Ontwerp woonhuis AlmereHet ontwerp voor het kavel op het eiland in Noorderplassen West is af. Het huis is op de rand van het water terecht gekomen, met tussen tuin en water in een dubbelhoge hal. Dit wordt het hart van het huis. Het verbindt water met tuin, het verbindt beneden met boven en het verbindt dag en nacht (wonen en slapen). Het plan ligt nu bij welstand.
De eetkeuken is laag aan het water, de woonkamer is boven en kijkt ver uit over de Natte Graslanden. Beide vertrekken profiteren van veel zonlicht doordat ze op het zuiden liggen. Aan de noordkant zijn de slaapkamers. De tuin ligt op zuid en west, ochtendzon is er op het drijvende terras.

Labels: , , , ,