Werkruimte op maat

Wat geldt voor mijn ontwerpen van woonruimte, geldt ook voor mijn ontwerpen van werkruimte: ik ga uit van de mens en hoe die de ruimte gebruikt. Het gaat mij om de ruimte die bij jou en bij je werk past. Daarin betrek ik uiteraard ook de beeldvorming van wat je als bedrijf wilt uitstralen. 

Als je bijvoorbeeld een ontvangstruimte bij je bedrijf hebt, is het belangrijk dat je daar je eigen sfeer aan mee kunt geven. Gaat het om de plek waar mensen hun werk uitvoeren, dan is het belangrijk dat het een plek is waar zij zich welbevinden. Mensen werken prettiger en presteren beter als zij zich hun werkplek eigen kunnen maken. De omgeving beïnvloedt immers in hoge mate de sfeer. Als die goed is, gedijen mensen beter, bevordert het de creativiteit en zorgt het voor een betere stemming en productiviteit. 

Ik denk graag mee over hoe je jouw manier van werken wilt vormgeven. Het soort werk en de manier waarop dat werk het beste kan worden uitgevoerd is daarbij bepalend. Mijn ontwerpen kunnen samenwerking stimuleren of juist een individuelere werkstijl bevorderen. De inrichting van een kantoor kan daarnaast ook heel flexibel zijn wanneer medewerkers vaak op pad zijn en minder een vaste werkplek nodig hebben.

Wat mij betreft gaat het steeds om slimme oplossingen die bij jou en jouw bedrijfsvoering passen en dat hoeven niet perse dure oplossingen te zijn.